Қайта кіру

Визаның бұл түрі келесі жағдайда ашылады:

· мекендеу қағазына төленген түбіртекке (Ricevuta) итальян шекарасында мөрі қойылмаған(қайта кіру визаның  иесі мекендеу қағазын  қалпына келтіргенге дейін Италия аумағында бола беру  мүмкін).

Мекендеу қағазының  жарамдылық мерзімі аяқталды (қайта кіру  визаның иесі белгіленген мерзімде Италияның аумағында мекендеу қағазын алу  мақсатында болуы мүмкін).

Мекендеу қағазын жоғалтқан немесе ұрлаған жағдайда (қайта кіру  визаның иесі көрсетілген мерзімде Италияда тұруға рұқсатты қалпына келтіру мақсатында болуы мүмкін).

1. Визаның D туріне  сауалнама  (белгіленген үлгідегі) Толығырақ …

Құрметті клиенттер, сайтқа кірген кезде сауалнама автоматты түрде жасалады. Жазылу аяқталғаннан кейін сіз толтырылған сауалнамаларды басып шығара аласыз.

Сауалнаманы толтыру бойынша талаптар
Өтініш бланкісі әрбір өтініш берушімен итальян тілінде немесе ағылшын тілінде толтырыладыі. Балаларға арналған қосымша өтінім толтырылады. 18 жасқа дейінгі бала үшін екі ата-ана да нысанға қол қояды. Ұсынылған сапарға дейін үш айдан артық уақытқа виза алуға рұқсат берілмейді.

2. Фото (белгіленген үлгі)
Фотосуреттің талаптары
Соңғы фото ақ фонда турлі түсті  болуы керек – 1 дана. (суреті бүкіл суреттің 70-80 пайызын құрауы тиіс)
Өлшемі: 30 мм x 40 мм немесе 35 мм x 45 мм

3.Төлқұжат

Шенген аумағынан шыққаннан кейін төлқұжат кем дегенде уш айға жарамды  болу керек және де 2 бос беті болу тиіс.  Төлқұжат бұрыңғы 10 жыл ішінде берілу керек

4. Өтініш берушінің төлқұжатының көшірмесі (жеке ақпараты бар парақтың көшірмесі және соңғы үш жылда Шенген визасы көшірмесі).

5. Қайта тіркеу туралы өтініш
Форманы біздің сайтымыздан «Формалар» бөлімінде табуға болады.

6. Екі жағынан түбіртектің көшірмесі (Ricevuta)

7. Мекендеу қағаздың екі жағынан көшірмесі (мерзімі өтіп кеткен, жоғалған)

8. Бір жолға билет брондау

9. Жеке деректерді өңдеуге келісім беру
.

10. Қазақстан азаматының жеке куәлігі; резидент еместер үшін келісім-шарт жасау  үшін өтініш берушінің жеке басын растайтын құжат

11. Ұзақ мерзімді визалық  «D» түрін шығару құны – 116 евро (жеңілдікті санаттар жоқ)

Сізге консулдық алым мен қосымша қызметтерден басқа Visa Centre қызметтеріне ақы төлеу қажет екендігін хабарлаймыз. Қызмет құны туралы сіз осында таба аласыз.

Құжаттарды рәсімдеу ережелерімен Сіз «Маңызды ақпарат» бөлімінен таба аласыз.

Қосымша сұрақтар туындаған жағдайда, ақпаратты телефон арқылы немесе электронды пошта арқылы жасай аласыз. Толығырақ …